Tânăr prins când se droga printre blocuri, la Craiova

Doi tineri din Dolj sunt cercetați penal, după ce, unul dintre ei a fost prins cu droguri asupra lui, iar celălalt având un cuțit la el.   

Potrivit Poliției Locale Craiova, duminică, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, la vederea patrulei a manifestat un comportament neobișnuit, încercând să fugă printre blocurile din zonă.

Acesta a fost imobilizat și, în urma controlului corporal, s-a descoperit un plic ce conținea materie vegetală de culoare olive, a cărei proveniență nu a putut să fie justificată.

„S-a urmat procedura specifică, fiind sesizată Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova, pentru continuarea cercetărilor”, arată Poliția Locală Craiova.

De asemenea, noaptea trecută, în Parcul Nicolae Romanescu, a fost depistat un tânăr în vârstă de 32 ani, din Siliștea Crucii, ce avea asupra sa un cuțit.

„Având în vedere că portul cuțitului, în locurile special amenajate pentru agrement, constituie infracțiune, potrivit art. 372 Cod penal și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, după întocmirea actelor penale procedurale, persoana respectivă a fost predată Secție 2 Poliția Municipiului Craiova pentru continuarea cercetărilor”, conchide Poliția Locală Craiova.

Sursa: www.craiovaforum.ro

Galerie foto