Oamenii legii, Moş Crăciun pentru copiii necăjiţi

Moş Crăciun vine şi la copii necăjiţi. Bucuria sărbătorilor nu trebuie să lipsească din sufletul niciunui copil. În acest sens, poliţiștii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Liniște Publică Brazdă,au fost Moș Crăciun și în acest an pentru două fetițe. La rândul lor, jandarmii de la Gruparea Mobilă Craiova au venit şi ei în sprijinul lui Moş Crăciun. Ei au adus bucuria sărbătorilor pentru trei copilaşi din localitatea Predeşti

Două fetiţe orfane, din Craiova, Carina de 12 ani şi Vanesa de 10 ani au primit zilele acestea vizita lui Moş Crăciun. Fetele au rămas fără mamă şi fără tată şi sunt crescute doar de bunică. Mama lor a decedat pe când fetele aveau doar câţiva anişori. Tot atunci le-a părăsit şi tatăl. Trăiesc într-o casă sărăcăcioasă fără utilităţi undeva, la marginea oraşului. Poliţiştii locali au trecut pragul casei lor şi le-au dus daruri, acum în prag de sărbători. Cel mai de preţ dar a fost un generator de energie electrică fiindcă familia nu are curent electric în mica lor căsuţă.
 
"Mare ne-a fost bucuria când le am auzit strigând-o pe bunică „mami”. Mult ne-am bucurat când dl.I. Sorin de la raionul ,,Unelte,,de la Leroy Merlin şi dl.U.Auraş, auzind de cazul celor două fetiţe ne-au sărit în ajutor cu 300 lei. Fericirea bunicii a fost mare când a văzut generatorul cu stabilizator de energie încorporat și toate cele necesare pentru a-l utiliza (pentru că nu au curentul tras în casă) şi produsele alimentare. Cel mai frumos sentiment l-am simţit privind bucuria şi fericirea din ochii copilelor când au văzut dulciurile ,hăinuţele şi jocurile pe care le-au primit. Aceasta e cea mai mare motivare a noastră pentru a ne reîntoarce”, au spus poliţiştii locali care au jucat rolul lui Moş Crăciun."
 

Jandarmii, Moş Crăciun pentru trei micuţi din localitatea Predeşti

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” a adus miercuri bucurie pe chipul a trei copii minunaţi. Micuţii din localitatea doljeană Predeşti sunt crescuţi de străbunic lor, Eugenia.

„Este cazul nostru de suflet și ne-am dorit ca Ilinca, Natalia și Andrei să simtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă asa cum se cuvine. Ne-am înarmat cu jucării, dulciuri, hăinuțe și încălțăminte pentru copii și am încercat să le aducem bucurie în suflete. Din cauza stării de sănătate, bătrâna nu ne-a mai așteptat în poartă și îi îngrijește cu greu pe cei trei copii. Ne-a transmis cu blândețe că nu există mulțumire mai mare pentru ea, decât atunci când vede copiii bucuroși.Le mulțumim că ne-au primit și sperăm ca gestul nostru să le facă sărbătorile cu adevărat fericite!”

Sursa: Gazeta de Sud

Galerie foto