PE CAI, ÎN JURUL LUMII

Un bărbat din Australia și o tânără din Germania fac înconjurul lumii pe cai. Au ajuns de câteva zile în România, iar astăzi s-au plimbat pe străzile Craiovei. Cei doi aventurieri au fost ajutați de Poliția Locală să traverseze orașul în siguranță. Peste câteva zile, cei doi vor să ajungă la Castelul Bran.

Pete Breidahl în vârstă de 46 de ani și Luisa Myar în vârstă de doar 26 s-au cunoscut în 2019 în Mongolia. Ambii, pasionați de cai, natură și călătorii. Au hotărât să pornească într-o călătorie în jurul lumii, pe cai. Fac asta pentru a cunoaște oameni și pentru a acumula experiențe, care ar fi fost mult mai puține călătorind cu o mașină.

După 22 de luni de mers călare și dormit la cort, cei doi au ajuns în România. Le plac peisajele și ospitalitatea oamenilor și abia așteaptă să ajungă la castelul Bran.

După ce vor vizita câteva obiective turistice din România, cei doi aventurieri vor pleca spre vestul Europei. Planuiesc să petreacă iarna în Germania, iar călătoria lor se va încheia în vara anului viitor în Scoția, după ce vor fi parcurs peste 15.000 de kilometri.

Sursa: TVR Craiova

Galerie foto