Cu un cuţit la plimbare, în Parcul Romanescu

Un tânăr de 22 de ani a fost prins, noaptea trecută, cu un cuţit asupra lui, în timp ce se afla la plimbare în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Acesta a fost observat de poliţiştii locali pe camerele de luat vederi pentră că avea cuţitul în mână.

Polițiștii locali din cadrul Secției Romanești și dispecerii de la Biroul Monitorizare video au identificat, în cursul nopții, un grup de tineri ce se aflau în Parcul Nicolae Romanescu. Unul dintre tineri avea asupra sa un cuțit, cu lama de 15 cm. Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Locale. După întocmirea actelor penale procedurale, a fost predat Secției 2 Poliția Municipiului Craiova, pentru continuarea cercetărilor. Reamintim că, potrivit art. 372 Cod penal, fapta de a purta, fără drept, în locurile de agrement, cuțit, pumnal, box sau alte obiecte confecționate pentru tăiere, înțepare sau lovire, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 1 an, sau cu amendă“, au declarat poliţiştii locali.
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, tânărul este din comuna Dobreşti, sat Toceni. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase. De asemenea, poliţiştii au precizat că cercetările continuă.
 

Galerie foto