Coronavirus - 10 reguli de urmat

VĂ RUGĂM SĂ RESPECTAȚI REGULILE MINIME PENTRU EVITAREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI – COVID 19 (MINISTERUL SĂNĂTĂȚII)

 Vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

-Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.

-Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.

-Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.

-Inclusiv în privința persoanelor împreună cu care locuiți, să NU intrați în contact direct decât după igienizarea mâinilor atunci când reveniți la domiciliu.

-Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

-A NU se confunda suspendarea cursurilor de învățământ cu VACANȚA, motiv pentru care vă rugăm să supravegheați copiii pentru a nu ieși în spațiul public (aglomerări de persoane) decât în caz de necesitate.

Galerie foto