Un colet cu ţigări netimbrate, descoperit de poliţiştii locali

În data de 15.03.2016, în jurul orelor 10.30, politiştii locali cu atribuții de ordine publică, din cadrul secției ”Craiovița” a Poliției Locale a Municipiului Craiova, care efectuau serviciul de patrulare pe bulevardul Olteniei și strada George Enescu, s-au sesizat și au identificat un pachet, aflat în zona locului de joacă (situat la Poșta din Craiovița), care părea abandonat.

La verificarea acestuia au descoperit 26 pachete de țigări, care nu erau marcate cu timbru sau banderole, potrivit prevederilor legale.

După întocmirea documentației procedurale, pachetele respective au fost introduse în camera de corpuri delicte a Poliției Locale, iar după împlinirea termenului legal de păstrare, urmează a fi predate unei unități producătoare de tutun, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 731/2007 republicată, privind Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului.

Galerie foto