Super Rally închide centrul Craiovei

Centrul Craiovei va fi închis vineri şi sâmbătă, pentru desfăşurarea etapei a 3-a a Campionatului Naţional de Super Rally.

Polițiștii locali vor asigura măsuri de ordine publică, fluidizare a circulației rutiere și pietonale, închidere a circulației în zona de desfășurare a competiției. 
 
Competiţia va debuta vineri seară (ora 20.00) cu prezentarea oficială a echipajelor, în Piaţa „Mihai Viteazul“.

Concursul propriu-zis va avea însă loc sâmbătă, în zona Pasajului Universităţii, începând cu ora 9.30. Circulaţia în centrul Craiovei va fi închisă de vineri, de la ora 10.00, până sâmbătă la ora 22.00.

Potrivit Primăriei Craiova, în intervalul orar mai sus-menţionat vor fi închise străzile A.I. Cuza (sectorul cuprins între intersecţia cu Calea Unirii şi intersecţia cu strada Arieş), Popa Şapcă şi Calea Unirii (între intersecţia cu strada Mihai Viteazul şi intersecţia cu A.I. Cuza).

Super Rally închide centrul Craiovei. Ce străzi se închid sâmbătă

De sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 3.00, până la ora 22.00, vor mai fi închise următoarele străzi:

  • Carol I (între intersecţia cu Calea Bucureşti şi intersecţia cu Arieş); Arieş (între intersecţia cu A.I. Cuza şi intersecţia cu Alexandru Macedonski); Eugeniu Carada (între intersecţia cu Fraţii Buzesti şi intersecţia cu Alexandru Macedonski); C.D. Fortunescu (între intersecţia cu Fraţii Buzesti şi intersecţia cu Alexandru Macedonski); Frații Buzeşti (între intersecţia cu Eugeniu Carada până la intersecţia cu C.D. Fortunescu); Împăratul Traian (între intersecţia cu Arieş şi intersecţia cu Alexandru Macedonski); A.I. Cuza (între intersecţia cu Carol I şi intersecţia cu Fraţii Goleşti, pe sensul de deplasare către centru – iar, pe celălalt sens, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu Carol I şi intersecţia cu Nicolae Bălcescu); Calea Bucureşti (la intersecţia cu Carol I se va închide sensul de deplasare Filiaşi – Balş, circulaţia rutieră fiind deviată pe celălalt sens).

Sâmbătă nu vor circula tramvaiele

Pe perioada restricţiilor se vor închide toate căile de acces adiacente, mai anunţă primăria. Totodată, sâmbătă nu vor circula nici tramvaiele, traseul acestora fiind deservit de autobuze.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere“, avertizează Primăria Craiova.

 

Sursa: Gazeta de Sud

 

Galerie foto