Tânără prinsă cu ”legale” asupra ei, în Craiovița. Cum s-a dat adolescenta de gol

O tânără în vârstă de 17 ani, din Craiova, a fost depistată având asupra ei mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive, după ce chiar fata a apelat la sprijinul polițiștilor locali cărora le-a spus că este urmărită de un bărbat.

Polițiștii locali craioveni l-au depistat pe bărbatul care o urmărea pe adolescentă, acesta spunând că voia să cumpere de la aceasta „legale” întrucât știa că are astfel de substanțe la ea.

„În ziua de 07 august, în jurul orei 11.20, polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierul Craiovița, au fost sesizați de către o minoră în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de o persoană de sex masculin. După descrierea realizată de minoră, s-a procedat la depistarea și identificarea acestei persoane, constatând că persoana reclamată și depistată este în vârstă de 23 de ani, din Craiova, care a declarat că dorea să discute cu minora întrucât știe că aceasta deține asupra sa substanțe psihoactive (denumite ”legale”), cu intenția de a cumpăra”, transmit reprezentanții Poliției Locale Craiova.

La sediul Poliției Locale Craiova, s-a depistat faptul că fata avea asupra ei nouă plicuțele cu astfel de subtanțe despre care a spus că sunt pentru consum propriu.

„Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției și, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite nouă pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu. Asupra bărbatului reclamat nu au fost găsite bunuri care să ridice suspiciuni. După întocmirea actelor premergătoare impuse de lege, persoanele au fost conduse și predate Poliției Municipiului Craiova – Secția 5, pentru continuarea cercetărilor”, au mai spus reprezentanții Poliției Locale Craiova.

De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, a fost anunțată și familia acesteia.

Sursa: www.craiovaforum.ro

Galerie foto