SCM CRAIOVA A CÂŞTIGAT CUPA EHF

Vineri seara, 11.05.2018, în prezenţa a 5500 spectatori în Sala Polivalentă din Craiova şi a altor aproximativ 1500 aflaţi în afara arenei, SCM Craiova a învins cu scorul 30-25 formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, câştigând cupa EHF la handbal feminin. 

Măsurile de ordine în interiorul Sălii Polivalente, măsurile de ordine în exteriorul Sălii Polivalente la ecranul gigantic aplasat pe faţada de est a sălii, măsurile de ordine din imediata apropiere a Sălii Polivalente, precum şi măsurile de fluidizare a circulaţiei în zona sălii, precum şi în parcare, au fost asigurate de Poliţia Locală a Municipiului Craiova cu un efectiv sporit de peste 90 de poliţişti locali cu atribuţii de ordine publică şi circulaţie. 

A fost pentru prima dată când o instituţie de ordine publică din ţară a asigurat măsuri de ordine la o finală ce s-a disputat în România cu trofeul pe masă. 

De asemenea, Poliţia Locală a Municipiului Craiova a asigurat protecţia echipei norvegiene de handbal Vipers Kristiansand, a observatorilor şi a arbitrilor, pe toată durata prezenţei acestora la Craiova.

Poliţia Locală a Municipiului Craiova adresează felicitări echipei de handbal feminin SCM Craiova pentru câştigarea trofeului !

Galerie foto