Poliţiştii locali au asigurat măsuri de ordine publică, de fluidizare a circulaţiei şi măsuri de protecţie a demnitarilor prezenţi la inaugurarea noului stadion “Ion Oblemenco” din Craiova

În data de 10.11.2017, Primăria Municipiului Craiova a inaugurat noul stadion “Ion Oblemenco” din Craiova, ocazie cu care s-a desfăşurat un spectacol artistic şi un meci de fotbal între CS Universitatea Craiova – Slavia Praga. La manifestări au participat aproximativ 30000 de spectatori, stadionul fiind ocupat la capacitate maximă.

La acest eveniment au fost prezenţi ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale – dna.  Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedintele Senatului - dl. Claudiu Manda, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputaţi, senatori, primarul Municipiului Craiova - dl. Mihail Genoiu, administratorul public al oraşului, viceprimarii, preşedintele Consiliului Judeţean, prefectul judeţului Dolj.

Poliţia Locală a Municipiului Craiova, prin structura de ordine publică şi circulaţie, a acţionat în zona stadionului “Ion Oblemenco”, precum şi în incinta acestuia, asigurând măsuri de ordine publică, de fluidizare şi restricţionare a circulaţiei în apropierea stadionului, de însoţire şi protecţie a echipelor de fotbal, precum şi de însoţire şi protecţie a demnitarilor prezenţi la evenimentul inaugural, cu un număr de 145 poliţişti locali.

Galerie foto