Hoți la Târgul Meșterilor Populari

Doi bărbați de 55, respectiv 57 de ani, ambii din Craiova, au fost prinși în flagrant, de polițiștii locali, când furau de pe tarabele meșterilor mai multe perechi de mănuși. La controlul corporal s-a dovedit că cei doi nu fuseseră ”atrași” numai de aceste obiecte vestimentare.

Cu ocazia desfășurării Târgului Meșterilor Populari, evenimente derulat în Piața Mihai Viteazu din Craiova, ieri, polițiștii locali au surprins în flagrant doi bărabți în timp ce sustrăgeau mai multe perechi de mânuși de piele de la unul din standurile de vânzare. În urma efectuării procedurilor privind controlul corporal, asupra acestora s-au mai descoperit și alte bunuri pentru care nu s-a putut justifica proveniența, constând în lănțișoare, brățări și pantaloni tip… colanți.

Persoanele în cauză au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

Sursa: CraiovaForum

Galerie foto