Depistat de politistii locali fara permis de conducere

Având în vedere sesizările cetățenilor, dar și în urma constatărilor polițiștilor locali și a funcționarilor cu atribuții de control din Corpul de Control al Primariei Municipiului Craiova, cu privire la faptul că în mai multe zone periferice ale municipiului Craiova se depozitează gunoi menajer și moluz provenit din construcții, au fost executate mai multe acțiuni, în echipe mixte, cu scopul depistării, identificării și sancționării persoanelor care nu respectă prevederile legale și depozitează deșeurile pe spații verzi, căi publice sau în alte locații care aparțin domeniului public.

În urma unei astfel de acțiuni, desfășurată de polițiștii locali din cadrul Secției ”Rovine”, în seara zilei de 24 august, în jurul orei 21.45, în zona străzii Ion Țuculescu, a fost depistat numitul P.N., din Craiova, ce a condus și staționat auto marca Opel Astra și a depozitat pe domeniul public mai mulți saci de gunoi menajer.

În urma efectuării procedurilor de identificare și a verificărilor efectuate în baza națională de date, s-a constatat că acesta avea vârsta de 17 ani, vârstă ce nu-i permitea să conducă un autovehicul pe drumurile publice.

Urmare acestui aspect și după îndeplinirea actelor procedurale impuse de prevederile legale, a fost sesizată Poliția Municipiului Craiova – Biroul Poliției Rutiere.

Polițiștii locali împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Biroului Craiova, au condus persoana respectivă la sediul de pe strada Câmpia Islaz, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea faptei de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere

Galerie foto