Acțiuni de control în piețele municipiului Craiova

Politiştii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, au desfășurat astăzi acțiuni de control în Piețele  municipiului Craiova, cu scopul prevenirii și combaterii nerespectării regurilor de comerț și a activităților comerciale ilicite desfășurate pe domeniul public de către diverse persoane care expun spre vânzare bunuri, fără acte de proveniență sau fără acord de ocupare a domeniului public.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.200 lei, şi s-a dispus măsura confiscării asupra următoarelor bunuri:

- 102 bucăti  DVD –uri  și CD-uri cu filme și diverse;

- 19  bucăți aparate foto;

- 107 bucăți acumulatori telefon;

- 3 bucăți telecomenzi;

- 40 bucăți telefoane mobile;

- 411 bucăți gablonțuri;

- 16 bucăți ceasuri de mână;

- 79 bucăți ochelari soare;

- 60 bucăți ochelari vedere;

- 167 bucăți încărcătoare telefoane cu,cabluri electrice;

- 5 bucăți laptopuri cu semne vizibile de uzură;

- 2 bucăți camere video cu semne vizibile de uzură, nefuncționale. Toată marfa confiscată prezintă  în diferite stadii de uzură, unele nefuncționale. Pentru aceste produse, comercianții nu au putut justifica proveniența.

Bunurile asupra cărora s-a dispus măsura confiscării au fost introduse în Camera de corpuri delicte a Poliției Locale, urmând ca asupra acestora să fie aplicată procedura impusă de legile în vigoare. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în toate piețele de pe raza municipiului Craiova.

Galerie foto