Tânăr surprins cu substanţe halucinogene de către politiştii locali

 În data de 06.05.2017, în jurul orelor 19.30, politiştii locali cu atribuții de ordine publică, din cadrul Secției "Unirii" a Poliției Locale a Municipiului Craiova, care efectuau serviciul de patrulare în zona Teatrului Național – Parcarea Subterană, au surprins pe numitul T.A.R., de 21 ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, în timp ce scria cu un spray cu vopsea pe zidurile construcțiilor din zona respectivă.

A fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 300 lei, potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 actualizată, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect, s-au efectuat procedurile privind controlul corporal sumar, ocazie cu care s-au gasit asupra persoanei respective o tabacheră ce conținea fragmente de materie vegetală de culoare maron (posibil substanță halucinogenă, cu proprietăți psihoactive) și o sticluță cu un conținut incolor, uleios.

Produsele respective au fost reținute și sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor.

Galerie foto