Lipitorii de afișe sancționați de Poliția Locală

În ziua de 19 martie 2017, patrulele de ordine publică ale Poliției Locale a Municipiului Craiova, din cadrul Secțiilor ”Unirii” și ”Valea Roșie”, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe zona de competență, au descoperit mai multe persoane ce lipeau afișe inscripționate ”executăm puțuri apă” pe stâlpii de electricitate, având asupra lor perii, găleți cu adeziv, precum și mai multe topuri de afișe.

Astfel, în jurul orei 03.30, pe bulevardul Calea București, în zona Rotonda, au fost descoperite patru persoane, în timp ce lipeau afișele respective, iar în urma efectuării procedurilor de identificare a rezultat că aceștia se numesc Ș.D. în vârstă de 28 ani, S.V.G. în vârstă de 34 ani, I.N.F. în vârstă de 19 ani și V.M.A. în vârstă de 16 ani, toți fiind domiciliați în municipiul Buftea, județul Ilfov.

În jurul orei 05.20, pe strada Brestei intersecție cu strada Obedeanu, același grup de persoane a fost depistat lipind afișe pe stâlpii de electricitate.

Celor patru persoane le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 lei, potrivit hotărârii Consiliului Local Craiova nr. 845/2013 pentru aprobarea Regulamentului privind publicitatea pe raza municipiului Craiova, dispunându-se și măsura complementară de confiscare a unui număr de aproximativ 1300 afișe găsite asupra acestora.

Numitul Ș.D. a fost depistat și în luna septembrie 2016, lipind afișe pe bulevardul Caracal, atunci fiind sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 500 lei.

De asemenea, săptămâna trecută, au fost depistați și identificați de către patrula de ordine publică din cadrul Secției ”Romanești”, numiții G.L., în vârstă de 42 ani, din comuna Mihăilești, județul Buzău și G.F. în vârstă de 23 ani, din municipiul Buftea, județul Ilfov, în timp ce lipeau afișe pe stîlpii de pe strada Știrbei Vodă, zona intersecției cu strada Râului, fiind sancționați cu amenzi în valoare de 1000 lei, potrivit aceluiași act normativ menționat.

Galerie foto