82 persoane fără adapost depistate în această iarnă de Poliţia Locală

În perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017, având în vedere temperaturile deosebit de scăzute înregistrate în municipiul Craiova, Poliția Locală a Municipiului Craiova a acționat, cu efective suplimentare, pentru depistarea și identificarea persoanelor fără adăpost, de pe raza municipiului Craiova.

În urma acestor acțiuni au fost depistate, identificate și conduse la instituțiile specializate un număr de 82 persoane fără adăpost, persoanele fiind depistate cu preponderență în zona Gării, zona centrală, zona Pieței Rovine, cartierul Craiovița și cartierul Brazda lui Novac.

Dintre acestea, un număr de 76 persoane au fost transportate la adăpostul Asociației ”Vasiliada” – Centrul Social „Sfântul Vasile”, situat pe strada Râului, 2 persoane au fost conduse la Căminul de Bătrâni, 3 persoane au fost internate la Spitalul Clinic Judetean de Urgență Craiova, iar o persoană a fost internată la Spitalul nr. 3 ”Victor Babeș” Craiova.

Situația a fost adusă și la cunoștința GRUPEI OPERATIVE din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Oltenia” Dolj.

Având în vedere atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie, privind menținerea temperaturilor scăzute și pentru următoarele zile, se va continua, în regim 24h/24h, cu maximă atenție, acțiunea de depistare a persoanelor fără adăpost și transportarea lor la centrele sociale specializate sau la unitățile spitalicești.

Sursa: Jurnalul Olteniei

Galerie foto