Persoane fără adăpost depistate de polițiștii locali

COMUNICAT

Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate în municipiul Craiova, în perioada 06 – 09 ianuarie 2017, activitatea prioritară a serviciilor operative ale Poliției Locale a Municipiului Craiova a constat în desfășurarea de acțiuni ce au avut ca scop depistare și identificarea persoanelor fără adăpost, de pe raza municipiului Craiova.

În urma acestor acțiuni au fost depistate 14 persoane fără adăpost, din care 11 persoane au fost conduse la adăpostul Asociației ”Vasiliada” - Centrul Social „Sfântul Vasile”, situat pe strada Râului, o persoană a fost internată la Spitalul nr. 3 ”Victor Babeș”, o persoană internată la Spitalul Clinic Județean Dolj, iar o persoană a fost preluată de către un echipaj SMURD.

Ținând seama de atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie, privind instituirea de cod portocaliu de ger pentru următoarele zile, se va continua, în regim 24h/24h, cu maximă atenție, acțiunea de depistare a persoanelor fără adăpost și transportarea lor la centrele sociale specializate sau la unitățile spitalicești.

 

 

Galerie foto