Craiova: Doi barbați au fost prinși cu etnobotanice asupra lor

Doi tineri din municipiul Craiova au fost prinși, ieri, cu substanțe halucinogene asupra lor. Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției Locale Craiova, în data de 02.11.2016, în jurul orelor 16.45, politiştii locali cu atribuții de ordine publică, din cadrul secției ”Unirii”, care efectuau serviciul de patrulare în zona intersecției străzii Unirii cu strada Mihail Kogălniceanu, au observat două persoane care aveau un comportament suspect, încercând să părăseacă în grabă zona respectivă.

În urma efectuării procedurilor de identificare s-a stabilit că aceștia se numesc Ș.A.G. în vârstă de 24 ani și N.B.M. în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, iar la controlul corporal efectuat asupra lor s-au descoperit un număr de 37 pliculețe, confecționate manual, învelite cu bandă tip scotch, ce conțineau fragmente de materie vegetală de culoare verde deschis (posibil substanță halucilogenă, cu proprietăți psihoactive), o rolă O.C.B. și o țigară confecționată manual.

Produsele respective au fost reținute și sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor.
 

Galerie foto